Början på sidans innehåll

Krögaren Erik Videgård: ”Har man ägg har man mat”

2019-07-13 • 11 min

Idag lagar stjärnkrögaren mat som får Jenny Alversjö att jubla. Det blir Ägg-rätter från olika delar av världen. Vi lär oss att ånga ägg på franskt vis tillverka
Japanska ägg-omeletten tamago och får se vinnaren causa göra comeback. Erik Videgård delar med sig av ovärderliga tips på hur du ska lyckas med dina äggrätter. Allt från vad som gör pannkakans kanter tunna och frasiga till hur du avgör hur du vet att du är på en utmärkt sushi-restaurang. Missa inte – se hela inslaget.

Covid-19 ökar i Europa – här stänger man ner igen

1 min 36 sek

Storbritannien var bland de värst drabbade länderna i världen under pandemins inledande fas. Nu sköljer en fjärde våg av covid-19 över landet – och smittotalen skjuter i höjden. Nyheternas Peter Lindgren berättar vilka fler europeiska länder som är drabbade och som stänger ner delar av samhället ännu en gång.

Fler IS-kvinnor på väg till Sverige

4 min 39 sek

Terese Cristiansson befinner sig i Jerusalem och berättar att ytterligare IS-kvinnor med ett antal barn har utvisats till Sverige från Syrien, där de suttit frihetsberövade i al Roj-lägret. Kvinnorna är svenska medborgare och uppges landa på Arlanda senare idag.