Så kommer du igång med motionen: "Man måste hitta en träningsidentitet"

Att våga sig in på gymmet bland alla muskulösa människor i snygga träningskläder kan kännas svårt. Författaren och sociala medier-profilen Anna Suvanna Davidsson ville komma igång med träningen, men visste inte riktigt hur. Av en slump träffade hon personliga tränaren Elin Junsjö Bjärkstedt – nu vill de tillsammans inspirera andra som inte känner igen sig i den klassiska bilden av en tränande person. Här ger de Anna Brolin några enkla tips i studion.

Två knivskärningar i natt - polisen utreder samband

En man knivskars svårt utanför en restaurang i stadsdelen Flemingsberg i Huddinge under fredagskvällen. Strax efter det första larmet tog sig en annan knivhuggen man in på en bensinmack i samma område. Polisen misstänker nu att det kan finns ett samband mellan de skadade männen. .

Sveriges "tysta diplomati" ska granskas

Sveriges så kallade tysta diplomati skall granskas av en oberoende kommission efter de uppmärksammade fallen Gui Minhai och Dawit Isaak.

Det rapporterar Sverges radios Ekot.

Äldre par döda i villabrand

Ett par i 80-årsåldern omkom i en villabrand i norra Borlänge igår kväll. När räddningstjänsten kom fram till området Tallmoheden var det en fullt utvecklad brand.

Paus i Brexitförhandlingarna efter oenigheter

Brexitförhandlingarna om vilka villkor som ska gälla från den 1 januari, pausas. Parterna meddelar att det fortfarande råder betydande meningsskiljaktigheter, bland annat om handel, fiske och andra samarbeten över Engelska kanalen.

Program från TV4