Början på sidans innehåll
Varje morgon

Köket

Måndag till söndag kliver Sveriges främsta kockar och konditorer in i Köket och bjuder på mat och bak som gör livet lite godare.

Måndag till söndag kliver Sveriges främsta kockar och konditorer in i Köket och bjuder på mat och bak som gör livet lite godare.

Kökets middag: Ciderkokta blåmusslor med örtslungade pommes

2019-09-11 • 4 min 41 sek

Thomas Sjögren bjuder på en festlig och otroligt god variant på moules frites där du kokar musslorna i äppelcider och vänder friterar fryspommes i prästost och örter. Bjud med hemslagen majo och middagen är fulländad.Receptet hittar du hos köket.se

Leif Mannerstöms knivskola

3 min 18 sek

Leif Mannerström visar olika tekniker för att slipa knivar. Han tipsar också om hur du ska förvara dem för att bäst behålla skärpan.