Början på sidans innehåll

Nu börjar hockeysäsongen – här tippar Lasse Granqvist vilka som vinner ligan!

2019-09-14 • 5 min 42 sek

På fredagskvällen var det premiär för Svenska Damhockeyligan och i eftermiddag är det dags för SHL! Startskottet har gått för en härlig hockeysäsong, berättar Lasse Granqvist, kommentator TV4/C More.

Munskydd på för SAS-resenärer

44 sek

Den ökade smittspridningen börjar göra sig påtaglig – de som flyger med SAS måste snart sätta på sig munskydd. TV4 Nyheternas Matilda Boza säger att det gäller resenärer inom Skandinavien från och med söndag.

Här är programledarnas mest spelade låtar på Spotify

1 min 24 sek

En snackis de senaste dagarna är Spotifys tjänst där du kan se vilka låtar och artister du spelat mest under år 2021. Soraya, Anders, Matilda och Madeleine avslöjar vilka som är deras mest spelade låtar och artister.

Trumps namn dyker upp i Epstein-rättegången

3 min 58 sek

Just nu pågår en av de mest bevakade rättegångarna i USAs historia när societetskvinnan Ghislaine Maxwell, som misstänks för inblandning i sexbrottshärvan kring miljardären Jeffrey Epstein ställs inför rätta. Maxwell är misstänkt för att ha deltagit i övergrepp och försett Epstein med unga flickor, men hon nekar till anklagelserna. Dessutom har Donald Trumps namn dykt upp i rättegången, men han är inte misstänkt för något brott, säger Stefan Borg, USA-korrespondent TV4 Nyheterna.