Extern länk
Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Nya kändistrenden – snippsauna

2019-09-17 • 3 min 55 sek

Snipprådgivaren Rebecca Tiger berättar med värme om hur man bäst hyllar en viktig kroppsdel och funktion som annars mest får uppmärksamhet inom sex, graviditet eller mens. Det är inte bara en trendig grej från Hollywood, berättar Tiger, Detta är en gammal bortglömd tradition från norden som tidigare hetat hukbad och handlar i korthet om att ge din snippa lite självkärlek med bland annat värme, örter, kärlek och omsorg. Då fylls hela kroppen och sinnet av värme.

Anders Bagge om scenrädslan inför Melodifestivalen: ”Ville aldrig mer sjunga”

12 min

Ett helt land mer eller mindre kräver hans närvaro i tv-rutan. Bland annat brukar vi se honom i Idoljuryn, där han i mängder av år bedömt och tagit fram musikaliska talanger. Men nu är det han själv som ska bli bedömd. Om någon månad syns Anders Bagge i Sveriges största tv-program Melodifestivalen. För Efter fem delar han med sig om en viss rädsla över att stå på scen och sjunga.

Iskalla kampen i knivsta – stor gädda frös fast med gös i käften

1 min 2 sek

När Eric Svensson var ute på skridskotur fick han syn på något han aldrig kunnat tro sig komma över. En fastfrusen gädda med en gös under isen. Nu uppmärksammas den mystiska fiskbilden av många på sociala medier och folk vallfärdar till platsen för att få se gäddans sista kamp med gösen.