Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

BB-krisen – Hanna sprack hela vägen: ”Kunde inte gå”

2019-09-19 • 9 min 32 sek

När Hanna Öhman födde sitt första barn gick något väldigt snett under förlossningen. Hon fick avföringsinkontinens och kraftig smärta. Hon kände skam över att hon misslyckats med det alla andra kvinnor klarat av. Efter förlossningen har hon genomgått 30 operationer och är nu stomiopererad. Journalisten Lisa Bjurwald har granskat BB-Krisen som blev till boken ”Sveket vid livets början” Hon menar att bemötandet och kompetensen måste förändras så att alla kvinnor ska få ha en trygg förlossning och eftervård.

En död och flera skadade efter branden i Ånge: ”Människor stod på taket”

2 min 43 sek

Under fredagsmorgonen började det brinna i ett flerfamiljshus i Ånge. En person har hittills bekräftats död och flera har skadats. TV4 Nyheternas reporter på plats Marcus Noterius berättar att kommunen nu jobbar hårt för att hitta boende åt de evakuerade. Han säger också att det var kaotiska scener på platsen när branden utbröt.

Julia Franzén om Bachelorette-männens kritiserade beteende: ”Bra att debatten tas upp”

8 min 48 sek

Julia Franzén är TV4:s första Bachelorette. I programmet dejtar hon 20 killar samtidigt i jakten på kärleken. Men hur var det egentligen? Julia gästar Efter fem för att dela med sig av detaljer som inte synts i rutan. Julia har sina föräldrars 40-åriga äktenskap som måttstock, och mamma Marie Franzén berättar om hur det är att se sin dotter dejta i tv. Dessutom berättar Julia om hur hon ser på kritiken som har riktats mot att flera av de män som deltar i programmet beter sig illa och uttrycker sig problematiskt.