Anna Ternheim med ”You belong with me”

Anna Ternheim framför låten ”You belong with me” live i Nyhetsmorgon.

Så hanterar du ditt barns pubertet

Puberteten kan vara en prövande och jobbig period - främst för barnet eller tonåringen men även för föräldrarna. Hur hanterar man den här fasen hos sitt barn utan att vara respektlös och pinsam? Psykologen Martin Forster svarar.

”Intressant med sex för 50-plussare”

Är kultserien Sex & the City fortfarande relevant, eller har den blivit omodern? Malin Collin kommer att sakna karaktären Samantha för att hon var den som var normbrytande, men hoppas att serieskaparna gör något intressant på temat sex för 50-plussare.

Kvinna avrättad i USA: ”Förmodligen svårt psyksjuk”

För första gången på 67 år har en kvinna avrättats federalt i USA.. Detta efter att hon mördat en gravid kvinna och skurit ut barnet ur magen på henne. ”Förmodligen en svårt psyksjuk människa”, säger Leif GW Persson.

Nöjesparkerna anställer sommarpersonal: ”Vi hoppas på vaccinet

Kolmården, Gröna Lund, Furuvik och Skara Sommarland har nu annonserat att de söker drygt 3000 nya medarbetare inför sommaren, men kommer parkerna kunna öppna trots pandemin? Vi ringer upp Christer Fogelmark som är vd för Parks & Resorts.

Anna anmälde Assange - här bryter hon ihop under intervjun

I tio år har kvinnorna som anmälde Julian Assange för våldtäkt i samband med ett besök i Stockholm fått leva med både hot och hat och fick hela världen mot sig. Under ett decennium har programmet Kalla Fakta följt dem och lyssnat till deras berättelse, Nicke Nordmark, reporter på Kalla Fakta vittnar om deras tuffa liv.