Början på sidans innehåll

Solsidan

Felix Herngrens omåttligt populära komediserie ”Solsidan” handlar om fyra vänner som bor i Saltsjöbaden utanför Stockholm. Tillsammans kämpar de med problem och utmaningar som uppstår i livet med bostad, karriär, föräldraskap och relationer.

Felix Herngrens omåttligt populära komediserie ”Solsidan” handlar om fyra vänner som bor i Saltsjöbaden utanför Stockholm. Tillsammans kämpar de med problem och utmaningar som uppstår i livet med bostad, karriär, föräldraskap och relationer.

Lite sömn nyckeln till framgång? Fredde lär sig om "the sleepless elite"

2019-10-25 • 1 min 5 sek

Fredde blir förvånad över hur tidigt de yngre stjärnskott dyker upp på jobbet. Ludde förklarar att det kan vara nyckeln till framgång. Många av världens mest framgångsrika sover bara några få timmar per dygn, "the sleepless elite".

Solsidan bakom kulisserna

2 min 10 sek

Vi får följa med bakom kulisserna på Solsidan och se hur det kan gå till när kamerorna inte är på.

"Ove är en jobbig jävel!""

2 min 27 sek

Alex lättar på hjärtat lite för högljutt, och då får han stå till svars inför Ove Sundberg...

Har Fredde en affär?

2 min 24 sek

Fredde är väldigt hemlighetsfull om vart han är och med vem, och Mickan anar oro.

Pinsam date för Mickan

2 min 8 sek

Gymmets unga, snygga PT bjuder ut Mickan på lunch, men hans intentioner är inte de hon tror.

Alex på tidernas stelaste lunch

3 min 15 sek

En missförstånd leder till att Alex hamnar på en otroligt jobbig lunch med en person han aldrig träffat förut..

Shoppar toapapper och tappar bort bägge ungarna

1 min 47 sek

Annas föräldrar Eva och Rune passar barnen, men det dröjer inte många minuter innan de tappar bort Wilma i affären. Rune passar på att plocka upp lite billigt toapappar när de letar och snart är bägge barnen borttappade.

Alex, en sexmaskin?

2 min 29 sek

Anna och Alex är iväg på romantisk egentid men under middagen hamnar de brevid Alex ex Bella och hennes kille Uffe. En man som har svårt att dölja vad han egentligen tycker om Alex.

Alex blir avundsjuk på Annas ex

2 min 8 sek

Alex drabbas av förödande självtvivel när han och Anna reser iväg för lite romantisk egentid. Han har svårt att glömma bort hennes tid med David.

Freddes pensionsplaner gör Mickan gråtfärdig

2 min 24 sek

En av Freddes unga kollegor har dött vilket får honom att omvärdera sitt eget liv. Han vill göra en exit. Eller gå i pension, som både Alex och Mickan tolkar det. Mickan oroar sig mest för att detta får henne att verka äldre.

Anna gamla klasskompis är hennes nya städerska

1 min 13 sek

Anna (Mia Skäringer) möter en gammal klasskamrat från teaterskolan. Hon jobbar nu som städerska. Anna tycker att det är pinsamt att hon själv både har hus i Solsidan och huvudrollen i en spelfilm. Ännu värre blir det när det visar sig att huset hon ska städa är Annas eget.

"Så länge jag vinner mår jag bra"

47 sek

Alex tycker att det är dags för Fredde att överge sin nya sömnlösa livsstil. Han får sömnpiller av Alex för att i alla fall kunna sova ut på resorna till LA men Fredde är inte sugen på att följa rekommenderad dos.

Klassförsäljning en bluff

33 sek

Alex kämpar för att bli av med såserna hans dotter måste sälja för att betala klassresan. Fredde dömmer ut klassförsäljning som en tekniskt undanmanöver för att komma runt att det är förbjudet för föräldrar att betala för klassresor.