Extern länk
Början på sidans innehåll

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och MaxSenaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Glamoursajter lockar tjejer till porrbranschen: ”Förstör hela deras liv”

2019-11-25 • 9 min 36 sek

Genom så kallade glamourmodellsajter lockas unga tjejer in i porrindustrin, enligt Kalla Faktas granskning. I många fall erbjuds de även att börja sälja sex. Kerstin Wersäll Dahlbäck, reporter Kalla Fakta, och Patrik Lillqvist, utredare Polisen, berättar mer.

Eleverna rycker in och räddar skollunchen

2 min 53 sek

Den senaste tiden har det varit kris på en hel del skolor runt om i landet. Personalen har blivit sjuka och har därför inte kunnat servera någon lunch i skolan. Men tur att det då finns snabbtänkta ungdomar. Tilda Gustafsson, Emil Tillman Aspefalk och Carl Morenius går tredje året på gymnasiet och har UF-företaget "Korv UF" ihop. De såg en gyllene chans när läget uppstod. Snabbt som attan kom de över med hundratals korvar, ketchup, senap och en grill och sedan rullade pengarna in. ”Eleverna blev jätteglada och uppskattade det väldigt mycket, även lärarna kom och köpte av oss, säger Tilda Gustafsson.