Extern länk
Början på sidans innehåll

Brist på kunskap om brandsäkerheten hemma: ”Föräldrar dåliga på att prata med barnen”

2019-11-28 • 3 min 59 sek

Det är snart december – månaden då flest bränder inträffar. En undersökning visar att kunskapen om brandsäkerhet är dålig och att föräldrar generellt är dåliga på att prata om det här med sina barn. Fredrik Ringborg, trygghetsexpert på Verisure, besöker Nyhetsmorgon och ger tips på vad man ska tänka på och hur man ska prata med sina barn.

Melloquiz mellan Zia & Forsblom: ”Det finns en tävlingsdjävul i dig!”

11 min

Den första deltävlingen i Melodifestivalen närmar sig. Om två veckor är det dags för ett uplägg som blir en liknande variant som förra året på grund av pandemin. Alla deltävlingar direktsänds från Stockholm istället för landet runt som varit upplägget de senaste 20 åren. Men det oroar inte den rutinerade Oscar Zia, som förutom att ha tävlat själv 3 gånger nu programleder hela tävlingen ensam.

De sjunger svenska OS-låten

8 min 17 sek

De är båda favoriter i årets Melodifestival. Artisterna Klara Hammarström och Liamoo laddar för fullt inför den stundande musiktävlingen. Men konkurrenterna har också fått det gemensamma uppdraget att peppa våra OS-hopp i vinter-OS i Peking. För Nyhetsmorgon berättar de om låten ”Guld, svett & tårar”.