Extern länk
Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Zlatans staty och bostad har vandaliserats: ”Ovärdigt och vidrigt”

2019-11-28 • 3 min 25 sek

I går blev det klart att Zlatan Ibrahimovic köper in sig på en fjärdedel av Hammarby IF. En affär som rört upp känslor i Sverige på grund av Zlatans starka kopplingar till Malmö FF. Mest har känslorna svallat i Malmö. Vid statyn som upprättades över Zlatan i somras har det i natt bränts bengaler och klottrats glåpord och rasistiska uttryck. Expressens krönikör Daniel Kristoffersson ger sin syn på tilltagen.

Anders Bagge om scenrädslan inför Melodifestivalen: ”Ville aldrig mer sjunga”

12 min

Ett helt land mer eller mindre kräver hans närvaro i tv-rutan. Bland annat brukar vi se honom i Idoljuryn, där han i mängder av år bedömt och tagit fram musikaliska talanger. Men nu är det han själv som ska bli bedömd. Om någon månad syns Anders Bagge i Sveriges största tv-program Melodifestivalen. För Efter fem delar han med sig om en viss rädsla över att stå på scen och sjunga.

Iskalla kampen i knivsta – stor gädda frös fast med gös i käften

1 min 2 sek

När Eric Svensson var ute på skridskotur fick han syn på något han aldrig kunnat tro sig komma över. En fastfrusen gädda med en gös under isen. Nu uppmärksammas den mystiska fiskbilden av många på sociala medier och folk vallfärdar till platsen för att få se gäddans sista kamp med gösen.