Extern länk
Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Årets peppartema är klimatsmart

2019-11-28 • 4 min 16 sek

Dags att plocka fram glasyren till årets pepparkaksbygge vår reporter Wilma Eliasson har gjort ett besök på arkitekt och designcentrum inför årets tävling i pepparkakshus. Här kan ni finna massor med inspiration inför kommande bygge.

Kritiken mot familjekarantän växer: ”Är det en effektiv åtgärd?”

7 min 17 sek

Många svenskar sitter nu i karantän för att någon i samma hushåll är sjuk, utan att de själva har några symtom på covid-19. Rapporter kommer om arbetsplatser som har stora problem med att hålla verksamheten i gång och elever som inte kan ta sig till skolan. Kritiken mot familjekarantänen växer samtidigt som vi har en hög smittspridning i samhället. Pär Svärdson, vd på Apotea och Joakim Dillner, professor infektionsepidemiologi på Karolinska institutet, pratar om detta.

”Köttpajskomplott” kan avgöra Boris Johnsons öde: ”Han är vidrig!”

8 min 27 sek

Det var stor dramatik i det brittiska parlamentet i dag när Boris Johnson frågades ut kring festskandalerna. Och bara minuter innan utfrågningen startade bytte en partikamrat sida. Dessutom kan en ”köttpajskomplott” avgöra premiärministerns öde. Elisabet Frerot, utrikeskommentator TV4 Nyheterna, kommenterar detta och TV4:s utrikesreporter Petra Nordlund McHagan är med oss direkt från London.