Extern länk
Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Regeringen vill utvisa radikala imamer

2019-11-29 • 7 min 33 sek

Idag hölls en särskild debatt i Riksdagen idag med anledning av de sex män som i våras togs i förvar av Säpo då de bedömts utgöra ett hot mot rikets säkerhet - men inte kan utvisas. Terroranalytiker på försvarshögskolan Filip Ahlin, menar att det troligaste attentathotet kommer från miljön där imamerna verkar.

Danmark väntas slopa alla coronarestriktioner: ”Övervägande glada”

6 min 6 sek

Danmark förväntas ta bort alla coronarestriktioner från och med på måndag, uppger flera källor för Jyllands-Posten. TV4 Nyheternas reporter Maria Strångert på plats i Danmark säger att danskarna hon har pratat med är övervägande glada men att några också tycker att det är bekymmersamt. Magnus Gisslén, överläkare och professor i infektionssjukdomar vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset, berättar hur beskedet kan tolkas – och när samma besked kan komma i Sverige.

”Frågan är hur mycket mer Putin behöver göra för att ha uppnått sitt mål”

8 min 24 sek

Läget mellan Ukraina och Ryssland fortsätter att förvärras. Både Usa och Storbritannien har kallat hem delar av sin ambassadpersonal från Ukraina. Tomas Kvarnkullen, utrikesreporter TV4 Nyheterna, kommenterar direkt från New York. Rolf Porseryd, utrikeskommentator TV4 Nyheterna, berättar vilka uppgifter som framkommit under ett möte mellan EU:s utrikesministrar under måndagen.