Extern länk
Början på sidans innehåll

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och MaxSenaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Dreamhack firar 25 år: ”här skapas minnen för livet”

2019-11-29 • 7 min

Vår reporter Wilma Eliasson har åkt till Jönköping för att gästa Dreamhack, världens största datorfestival som samlat tusentals spelfrälsta. 2019 firar Dreamhack 25 år! Och 50 000 besökare räknas dyka på i mässlokalen i Jönköping. Aftonbladets spelredaktör Effie Karabuda, berättar om eventet som får hela gamingvärlden att gå man ur huse för att mötas IRL. -Visst finns det mycket pengar i spelandet men det är själva gemenskapen som är mäktigast, säger Karabuda.

Felix Sandman om dokumentären: ”Jag var på den sämsta platsen psykiskt”

12 min

Tidigare flickidolen Felix Sandman står både på scen och är superaktuell i flera olika roller som skådespelare, bland annat som Lukas i Spotifys ljuddrama "De fria". Felix gör också sin första engelskspråkiga roll och spelar mot "Lost"-stjärnan Matthew Fox i serien "Last night" på Viaplay. I intervjun berättar Felix om hur det är att spela osympatiska roller och hur han jobbar med att hitta balansen i livet.