Aviciis pappa Klas Bergling: Så viktigt att unga får någon att snacka med

I april 2018 tog musikern Tim ”Avicii” Bergling sitt eget liv vid 28 års ålder. Han hyllas med en specialkonsert på Friends arena och intänkterna för spelningen går till att motverka psykisk ohälsa och förebygga självmord. Jesper Börjesson har fått en intervju med Tim Berglings pappa, Klas Bergling, som berättar om stiftelsen Tim Bergling foundation. På lördag den 7 december ser du intervjun i sin helhet på Nyhetsmorgon.

Livet på landet – Maria testar drängen

Vi fortsätter följa familjen Leesments liv på landet och idag lär de Maria hur bondens väg från jord till bord går till. De pratar även om vad familjen ska göra på sin relativt korta semester.

Bakom kulisserna på inspelningen av Så mycket bättre

Inspelningen av årets "Så mycket bättre" har precis avslutats i Burgsvik på Gotland. Stjärnor som Peter Jöback, Melissa Horn, Thomas Stenström och Maxida Märak är bara några av årets artister som ska tolka varandras musik. Vår reporter Carolin Björnerhag var där för att ta pulsen på årets artister och se vilken plats de egentligen tar i gänget.

Eva Hamilton om misstroendeomröstningen: ”Det här göder politikerförakt”

Eva Hamilton tror att misstroendeomröstningen mot regeringen riskerar att göda politikerförakt hos den breda allmänheten när nyhetspanelen diskuterar om att riksdagen ska rösta om att väcka en misstroendeförklaring mot regeringen Löfven. Nyhetspanalen består av Dick Erixon, chefredaktör Samtiden, Eva Hamilton, fd vd SVT och Rossana Dinamarca, krönikör ETC Göteborg.