Början på sidans innehåll

Experterna svarar – så ska du tänka när du söker bostad

2020-01-13 • 7 min 39 sek

Nu ska vi prata om bostadsbristen, som sträcker sig över hela landet. Kanske är det allra värst för unga studenter, som kämpar med långa köer och en andrahandsdjungel nu kring terminsstarten. Så hur ska man egentligen tänka när man söker bostad? Vi tar hjälp av Joakim Båge, som skrivit den nya boken "Bostadsskolan" - och ordförande för Stockholms studenkårers centralorganisation, Oskar Wiik.

Marcus: Här är Miljöpartiets taktik för att locka väljare

9 min 54 sek

Vår politiske expert Marcus Oscarsson svarar och förklarar: I dag om ett självkritiskt Miljöpartiet som håller kongress, Bill Clinton som har vårdats på intensiven i veckan och Hanif Bali som beslutat sig för att ställa upp i valet 2022 - trots att han nyss sa att han inte skulle det.

Jonas Karlsson gör succé i Rain Man - berättar om tvivlet kring att stå på scen

11 min

Skådespelaren Jonas Karlsson är just nu aktuell många gånger om - bland annat med Rain Man på Oscarsteatern och novellsamlingen Nya människor i fel ordning. Han berättar om hur det är att filma på dagarna och stå på teaterscenen på kvällarna – och om hur han då och då funderar på om det verkligen är det som han ska göra.