Eric Gadds kamp ut ur mobbningen

Med flytten till Vallentuna från Gotland kom även mobbningen. Musikern Eric Gadd berättar i Efter fem om den utsatta tiden – och hur han tog sig ur den: ”Jag blev rätt utsatt. På den tiden var det säkraste kortet att man var cool, att man var i ett band. Så jag började säga det till folk. Lögnen kom ikapp mig så jag fick lov att sätta ihop ett band. Och sedan blev jag förälskad i musiken. Och det funkade också. Jag fick upprättelse genom musiken. Då kände jag att det var det här jag skulle göra i livet.”

20-åring körde genom isen med bil i Kiruna

I natt kallades räddningstjänsten till en sjö strax norr om Kiruna där en man i 20-årsåldern gått genom isen när han testkört den med sin bil. Mannen blev enligt polisen blöt och kall, men klarade sig annars utan skador.

Svenske proffsboxaren om vinsten på Tyson-galan: "Enkel match"

Svenske proffsboxaren Badou Jack vann över Blake McKernan i natt i Staples Center i Los Angeles på samma gala där legendaren Mike Tyson senare gjorde comeback. Den 37-årige svensken som tog en överlägsen poängseger efter åtta ronder liknade det vid ett träningspass, speciellt eftersom det inte var någon publik på galan på grund av coronaviruset.

Gretas diss – mot Leonardo DiCaprio

Stjärnskådespelaren försökte förknippa sig med klimatrörelsen för att sälja skor – då satte Greta ner foten.

Program från TV4