Början på sidans innehåll

Magdalena Andersson: ”Coronaviruset kommer påverka alla i hela Sverige ekonomiskt”

2020-03-17 • 8 min 20 sek

Regeringen har presenterat ett historiskt krispaket på 300 miljarder kronor - syftet är bland annat att rädda landets företag som drabbas hårt av coronaviruset. Hör finansminister Magdalena Andersson (S) och Jan Olov Jacke, vd Svenskt Näringsliv om den ekonomiska situationen. ”Det här har slagit mot en del branscher med en oerhörd kraft”, säger Jan Olov Jacke.

Så gör du Sofia Woods härliga adventsmums

9 min 1 sek

Vi har två adventsljus kvar att tända i år och det är ett firande som tarvar lite extra gott att äta! Men kanske klassikern pepparkaka och mögelost känns lite trött, så vi har tagit hit Sofia Wood för att pigga upp firandet lite!

Därför kan dåliga chefer göra dig deprimerad

7 min 20 sek

Dåligt ledarskap och psykisk ohälsa hos medarbetarna har ett tydligt samband. På en arbetsplats där personalen inte får uppskattning för sitt slit ökar risken för depression och utbrändhet med 300 procent, enligt en studie som publicerats i British Medical Journal. Dessutom visar nya siffror från Saco att sjukskrivningarna ökar - å värst drabbade är kvinnor inom vård, skola och omsorg. David Waskuri är legitimerad psykolog och har fördjupat sig i det här ämnet.