Läkarstudenten Anna Bergendahl: ”Om dom ringer är jag redo”

Efter bronsplatsen i årets Mello har Anna Bergendahl verkligen tagit revansch! Hennes låt "Kingdom come" ligger högt på många listor och spelas också mycket i radio! Men som som så många andra artister har hon fått ställa in alla sina spelningar nu i vår på grund av corona-läget. Såklart oroas hon över kollegornas situation just nu, men för egen del har hon sina läkarstudier att falla tillbaka på. Och det kan komma att behövas i tider som dessa. Hon har anmält sitt intresse att hjälpa. Det kändes självklart, säger Bergendahl.

Antikvitetsskola med Li Pamp - ”Sverige gjorde succé i Paris 1925”

Intresset för antikviteter har ökat under den senaste tiden och nu är det premiär för Nyhetsmorgons antikvitetsskola med antikexperten Li Pamp. I dag pratar hon om världsutställningen i Paris 1925 då svensk och skandinaviskt design prisades och sattes på designkartan och uttrycket Swedish Grace myntades.

Obama och Springsteen poddar ihop - "Bjuder på sig själva"

En av veckans stora snackisar är att den tidigare amerikanske presidenten Barack Obama har startat podd tillsamman med rockstjärnan Bruce Springsteen. Den något oväntade podduon har blivit en stor snackis i USA.
Stefan Borg, USA-korrespondent: ”En del har höjt på ögonbrynen”.

Tipsen som räddar sportlovet

Sportlovsveckorna är i full gång och många hoppas på utelek i snö och skidbackar, men ibland sätter vädret stopp och det blir inomhusaktiviteter på schemat istället. Men vad ska man hitta på då? Svaret på den frågan har vår prylexpert Åsa Wallenrud!