Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Här firas sexåringen - med en karavan

En sexårings födelsedagsfirande ställdes in i coronarisen på grund av att pojken är cancersjuk. Då anordnades en hel karavan för att fira honom på avstånd.

Nallar delas ut av ambulanspersonal

I Sverigesvepet besöker vi Nässjö där Smålands dagblad skriver om att ambulanssjukvården fått 500 nallar av en organisation. Nallarna ska användas när ambulanspersonal kommer i kontakt med barn.

”Skiddamerna har fått total bingo”

Sverige har tagit flera medaljer i skid-VM i tyska Oberstdorf. Max Grinndal, reporter TV4Sporten, är på plats och berättar om svenskarnas kommande medaljchanser.

Robert Gustafsson om Palmemordet: “Har varit ganska plågsamt”

Skådespelaren Robert Gustafsson är inte bara aktuell med “Kulfadern” på TV4, han har även slagit i England på BBC med serien “The truth will out”. Förutom det är han mitt uppe i inspelningen av Netflixserien “Den osannolika mördaren” där han spelar Stig Engström, mannen som pekats ut som statsminister Olof Palmes mördare. Han var även i samma område som Olof Palme och mördaren när mordet skedde.

“Drömmen att få knocka en goss-sopran har äntligen slagit in”

Några som fått många hyllningar efter helgens sista deltävling i Melodifestivalen är programledarna. De gjorde en mellanakt som fick en del att vika sig av skratt medan andra nog satte kaffet i halsen.
Med i inslaget: Pernilla Wahlgren, artist och programledare och Per Andersson, komiker och programledare.

Nya trenden – flöjtspel i isvak

Att bada isvak är ju den stora trenden i år och detta kommer nå sin pik i morgon då det hålls ett stort digitalt utebadar-event i Skellefteå. I detta event ska det här glada och musikaliska gänget i Falun tävla. Utmaningen är att framföra en musik-akt i en isvak.

Henrik utmanar Anna i virala utmaningen

En ny viral challenge där kvinnor sägs krossa män florera just nu i sociala medier. Se hur det gick när Henrik Alsterdal utmanade Anna Brolin...

Program från TV4

Ökat tryck på IVA: ”Man behöver vässa smittskyddsåtgärderna”

”Vi är i en tredje pandemivåg nu” – så låter larmet från Gävleborg, en av flera regioner som vittnar om ett ökat tryck på Intensivvården. På 10 dagar ökade antalet patienter som Intensivvårdas med covid-19 i Sverige från 197 till 240 stycken.
Med i inslaget: Johan Kaarme, hälso- och sjukvårdsdirektör region Gävleborg: ”En väldigt oroväckande trend”. Tove Fall, professor molekylär epidemiologi Uppsala universitet: ”Man behöver vässa smittskyddsåtgärderna”.

Anton Ewald om kärleken till frun: ”Hon betyder allt”

Artisten Anton Ewald är aktuell som finalist i Melodifestivalen 2021. Men han bor inte i Sverige, utan flyttade till USA och gifte sig där med Victoria Fajardo. Frun betyder mycket för den mångsidige artisten, dansaren och modellen: ”Hon betyder allt för mig. Hon är som mitt backbone. Vi kompletterar varandra väldigt bra”.