Extern länk
Början på sidans innehåll

Nyhetsmorgon

Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussion...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Så blir George Floyds begravning

2020-06-09 • 3 min 51 sek

I Houston, USA var det igår runt 6000 personer som besökte likvakan för George Floyd som dog i samband med ett polisingripande i Minneapolis för två veckor sen. I dag väntar begravningen. George Floyd kommer begravas på samma plats som sin mamma i hemstaden Houston.
Thomas Kvarkullen Washington berättar hur MInneapolispolisen nu omorganiseras i grunden och hur detta spridit sig i andra delstater.

Så får du tillbaka lukt- och smaksinnet: ”Jag tränar dagarna i ända”

8 min 45 sek

”För mig har det funkat att äta det jag gillar” säger kocken Tea Malmegård, som tappade lukt- och smaksinnet efter en covidinfektion i mars 2020. Förödande i ett sådant yrke, kan man tycka, men hon har jobbat hårt för att hitta tillbaka till matglädjen – och det har gett resultat. Charlotte Cervin-Hoberg, biomedicinsk analytiker vid Skånes universitetssjukhus, berättar hur man kan träna upp lukt- och smaksinnet igen.