Extern länk
Början på sidans innehåll

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och MaxSenaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Mordet på sonen närmare lösning: ”Ibland gråt, ibland skrik, ibland skratt”

2020-06-09 • 9 min 29 sek

Det är Sverige största polisutredning efter Palmemordet. Under tisdagen kom beskedet att dubbelmordet i Linköping 2004 nu kan vara nära en lösning. En man greps under morgonen och senare på dagen erkände han. Magnus Wennerberg är reporter och har pratat med boende i området. DNA-släktforskaren Peter Sjölund berättar om hur arbetet gått till. Hassan Ammouri är pappa till den dödade pojken och berättar om hur det kändes att få beskedet om att det finns en misstänkt.

Flygande bilar godkända – nu får de köra i Europa

4 min 49 sek

Nu har ett företag fått klartecken att börja flyga med sina flygande bilar i Europa. Bilen kan flyga i 180 kilometer i timmen men kan bara flyga i 35 minuter. Aircar kan också byta sin fysiska form beroende på om den ska flygas eller köras på vägen. ”De jobbar på andra prototyper, bland annat på en som ska gå på vattnet så det är mer på gång.”, säger teknikexperten Evelina Galli. I klippet ovan pratar Evelina Galli även om AR-headset och om ett Roblox-troll som blivit dömd till miljonböter.

Experten om flygolyckan i Örebro: ”Kommit fram till väldigt lite”

7 min 6 sek

I dag presenterade Statens haverikommission en statusrapport med anledning av utredningen av flygolyckan på Örebro flygplats den 8 juli 2021, då nio personer från Örebro fallskärmsklubb miste livet. TV4 Nyheternas reporter Jessica Josefsson har i dag varit på plats i Örebro och bevakat detta. Flygsäkerhetsexperten Hans Kjäll om rapporten: ”De har kommit fram till väldigt lite.”