Extern länk
Början på sidans innehåll

Privatspanarnas framtid efter Palmebeskedet: ”Släpp dokumentationen”

2020-06-11 • 6 min 8 sek

Många har ägnat halva livet till att försöka lösa mordet. De var inte nöjda med gårdagens besked, menar Schiaffino Musarra amerikanen som fastnade för, enligt honom, största mysteriet i europeisk historia. Musarra är hjärnan bakom och skådespelare i SVT:s konspirationskomediserie "We got this". En serie som handlar om en grupp privatspanare som vill lösa mordet på Olof Palme.

Melloquiz mellan Zia & Forsblom: ”Det finns en tävlingsdjävul i dig!”

11 min

Den första deltävlingen i Melodifestivalen närmar sig. Om två veckor är det dags för ett uplägg som blir en liknande variant som förra året på grund av pandemin. Alla deltävlingar direktsänds från Stockholm istället för landet runt som varit upplägget de senaste 20 åren. Men det oroar inte den rutinerade Oscar Zia, som förutom att ha tävlat själv 3 gånger nu programleder hela tävlingen ensam.

De sjunger svenska OS-låten

8 min 17 sek

De är båda favoriter i årets Melodifestival. Artisterna Klara Hammarström och Liamoo laddar för fullt inför den stundande musiktävlingen. Men konkurrenterna har också fått det gemensamma uppdraget att peppa våra OS-hopp i vinter-OS i Peking. För Nyhetsmorgon berättar de om låten ”Guld, svett & tårar”.