Extern länk
Början på sidans innehåll

Thomas Ritter om Palmeutredningen: ”Veckans antiklimax”

2020-06-14 • 1 min 59 sek

Sent på kvällen den 28 februari 1986 blev statsminister Olof Palme mördad på öppen gata i Stockholm. Ett öppet sår i svensk historia som skulle få ett slut. Men så blev det inte riktigt. Privatspanarna kommer att fortsätta ställa frågan om vem som mördade Olof Palme.

Så får du hunden att bli trygg ensam

7 min 4 sek

Många har valt att skaffa hund under pandemin, kanske som ett led i att många vill ha sällskap i en tid när hemmaarbete blivit vanligare. Nu kommer dock signaler om att dessa så kallade pandemihundar har svårt för att vara ensamma. En som märkt av detta är hundcoachen Fredrik Steen som får många frågor i ämnet. Här ger Steen flera handfasta tips på hur du ska bära dig åt för att få hunden att trivas ensam.

Marcus Noteruis testar spark: ”Alla har sin stil och den där var unik”

10 min 43 sek

"In sweden we call it a kick". Bevingade ord från en känd film, som vissa av er kanske känner igen. Och det verkar som att sparken har fått en liten pånyttfödelse efter några år i dvala. Marcus Noterius, besöker en spark-tillverkare utanför Östersund och testar både nya modeller och den gamla hederliga, och i norrland älskade, sparken tillsammans med sparktillverkarna Henrik Andersson och Mikael Eklund.