Extern länk
Början på sidans innehåll

GW: ”Som att bevittna magplask från översta trampolinen”

2020-06-14 • 14 min

Denna vecka har enligt Leif GW Persson, kunnat liknas vid lilla julafton då sveriges två största mordutredningar skulle presentera lösningar. Men riktigt så blev det kanske inte. Kritiken kring Palmeutredningen tog ner lyckokänslorna en del. GW passade också på att skicka en hedervärd hälsning till den nyligen avlidna Hinsehäxan Lillemor Östlin.

Melloquiz mellan Zia & Forsblom: ”Det finns en tävlingsdjävul i dig!”

11 min

Den första deltävlingen i Melodifestivalen närmar sig. Om två veckor är det dags för ett uplägg som blir en liknande variant som förra året på grund av pandemin. Alla deltävlingar direktsänds från Stockholm istället för landet runt som varit upplägget de senaste 20 åren. Men det oroar inte den rutinerade Oscar Zia, som förutom att ha tävlat själv 3 gånger nu programleder hela tävlingen ensam.

De sjunger svenska OS-låten

8 min 17 sek

De är båda favoriter i årets Melodifestival. Artisterna Klara Hammarström och Liamoo laddar för fullt inför den stundande musiktävlingen. Men konkurrenterna har också fått det gemensamma uppdraget att peppa våra OS-hopp i vinter-OS i Peking. För Nyhetsmorgon berättar de om låten ”Guld, svett & tårar”.