Extern länk
Början på sidans innehåll

Gåtan med försvunna Maddie kan vara löst: "Trovärdiga uppgifter”

2020-06-17 • 5 min 38 sek

Den lille flickan försvann under en semester i Portugal 2007. Utredningen är en av de största någonsin i England. Nu pekas en tysk man ut som misstänkt för mordet på Madeleine McCann. Jona Källgren, utrikesreporter på plats i Berlin berättar om en polis som är fåordig. Petra Nordlund McGahan rapporterar från London där nyheten slog ner som en bomb.

Melloquiz mellan Zia & Forsblom: ”Det finns en tävlingsdjävul i dig!”

11 min

Den första deltävlingen i Melodifestivalen närmar sig. Om två veckor är det dags för ett uplägg som blir en liknande variant som förra året på grund av pandemin. Alla deltävlingar direktsänds från Stockholm istället för landet runt som varit upplägget de senaste 20 åren. Men det oroar inte den rutinerade Oscar Zia, som förutom att ha tävlat själv 3 gånger nu programleder hela tävlingen ensam.

De sjunger svenska OS-låten

8 min 17 sek

De är båda favoriter i årets Melodifestival. Artisterna Klara Hammarström och Liamoo laddar för fullt inför den stundande musiktävlingen. Men konkurrenterna har också fått det gemensamma uppdraget att peppa våra OS-hopp i vinter-OS i Peking. För Nyhetsmorgon berättar de om låten ”Guld, svett & tårar”.