Polisen vädjar om tips efter mord – nu släpper de övervakningsvideon

Räddningstjänsten larmades till en gräsbrand i Nynäshamn i början av juli. På platsen hittades en avliden man i 20-25årsåldern som mördats.

Polisen ber nu allmänheten om hjälp med iakttagelser från en bussresa på linje 4 i centrala Stockholm mellan 00:30 och 00:45 den 1 juli från Fleminggatan/St:eriksgatan till Odenplan.

Framförallt är polisen intresserad av iakttagelser om vilka personer som har åkt på bussen eller om man känner igen sig själv på filmen.

Danska reaktionen på munskyddtvång – meget godt

På torsdagen infördes krav om munskydd på offentliga platser i Danmark. Vill du komma in på tillexempel gym och matvarubutiker så måste du nu bära munskydd. Ett välkommet krav enligt danskarna själva.

Här är Donald Trump – som skräckpumpa

Halloween står för dörren och att skära fram ansikten i pumpor är populärt. Men att karva fram USA:s president Donald Trump kanske inte hör till vanligheterna.

Byn som tappat flest invånare i Sverige

Den svenska landsbygden fortsätter att förlora invånare, vilket leder till allt sämre service. I Kristineberg i Lycksele kommun har 80 procent av befolkningen försvunnit sedan 60-talet.

Merkels stenhårda restriktioner

Stängda teatrar och biografer, igenbommade restauranger och i princip stopp för utländsk turism. Det är den tyska förbundskanslern Angela Merkels krav för att bromsa smittspridningen – men först måste hon övertyga sina kolleger i delstaterna.

Program från TV4