Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Marcus Noterius om otäcka smällen i Nyhetsmorgon: ”Jag mår bra nu”

2020-10-08 • 2 min 55 sek

TV4:s reporter, Marcus Noterius backhoppstest idag på Nyhetsmorgon gick inte riktigt som planerat. Men nu är Noterius på benen och hälsar att han mår bra.

Polisen larm: hinner inte utreda alla skjutningar – ”Enorm frustration”

5 min 16 sek

Hittills i år har 51 personer skadats eller dödats i skjutningar, bara i Stockholms län. Nu larmar poliser att utredarna har svårt att hinna med alla skjutningar. Polisförbundets ordförande Lena Nitz berättar att det skapar frustration bland polisen - och att lösningen på problemet är att poliserna behöver bli fler.

Kvinnliga nattklubbsgäster drogas med sprutor: ”Väldigt brutalt”

4 min 45 sek

Under den senaste tiden har hundratals rapporter om så kallad "spiking", kvinnor som larmat om att dom drogats på nattklubbar, ökat lavinartat. Brittisk polis har fått in runt 140 anmälningar under september och oktober från personer som fått sina drinkar spetsade. 24 personer har även anmält att dom blivit drogade genom någon form av injektion. Därför har nu kampanjen "Girls Night In" uppmanat till bojkott av klubbar både imorgon och på onsdag. Frida Fagerlund, journalist på Sportbladet berättar om kommande bojkott och företeelsen spiking.