Början på sidans innehåll
Varje morgon

Köket

Måndag till söndag kliver Sveriges främsta kockar och konditorer in i Köket och bjuder på mat och bak som gör livet lite godare.

Måndag till söndag kliver Sveriges främsta kockar och konditorer in i Köket och bjuder på mat och bak som gör livet lite godare.

Kökets middag: Melanzane parmigiana - auberginegratäng med tomat och ost

2020-10-08 • 5 min 14 sek

Isabella Morrone bjuder på en italiensk klassiker - panerad och stekt aubergine som varvas med en enkel tomatsås, parmesan och mozzarella. Fantastiskt god att äta på egen hand ihop med en sallad eller som en del av en buffé. Receptet hittar du hos köket.se

Leif Mannerstöms knivskola

3 min 18 sek

Leif Mannerström visar olika tekniker för att slipa knivar. Han tipsar också om hur du ska förvara dem för att bäst behålla skärpan.