Början på sidans innehåll
Varje morgon

Köket

Måndag till söndag kliver Sveriges främsta kockar och konditorer in i Köket och bjuder på mat och bak som gör livet lite godare.

Måndag till söndag kliver Sveriges främsta kockar och konditorer in i Köket och bjuder på mat och bak som gör livet lite godare.

Kökets middag: Vegoburgare med tryffelmajonnäs

2020-10-12 • 5 min 4 sek

Jennie Wallden lagar ett riktigt bra recept på vegoburgare - basen består av svarta bönor, riven cheddar sätter smak och solroskärnor ger rätt crunch. Bjud i bröd med klassiska tillbehör och en magiskt god tryffelmajonnäs. Receptet hittar du hos köket.se

Leif Mannerstöms knivskola

3 min 18 sek

Leif Mannerström visar olika tekniker för att slipa knivar. Han tipsar också om hur du ska förvara dem för att bäst behålla skärpan.