Början på sidans innehåll

Jon Henrik Fjällgrens mörka förflutna "En tid man inte vill minnas"

2020-10-13 • 10 min 47 sek

Han har tävlat i Melodifestivalen, vunnit Talang och Let's Dance och dessutom folkets hjärtan, med sin utstrålning och förtrollande jojk. Men bakom framgångarna finns en oerhört mörk berättelse om Jon Henrik Fjällgrens liv, som kommit med mobbning, kriminalitet, droger och kamp. 33 år gammal har artisten Jon Henrik Fjällgren skrivit sin självbiografi Månbarn.

Vardagsskrocken lever – ”Jag spottar för säkerhets skull”

7 min 9 sek

Att inte gå under stegar och att man måste spotta tre gånger om en svart katt springer över vägen är något många fått inpräntat i sig, även om man kanske inte tror på att det kan leda till något negativt. Fredrik Skott, kulturhistoriker och folklorist, har skrivit en bok om varför vardagsskrocken lever vidare.

Bosse Bildoktor: Så lyckas du med begagnade bilköpet

5 min 31 sek

Halvledarkrisen, alltså bristen på ett visst material som mycket moderna teknikprylar använder, har lett till rekordfå nyregistrerade bilar. Däremot väljer desto fler att köpa begagnat. Men vad ska man tänka på när man köper en kärra som gått några mil? Vi går ut till parkeringen, där Steffo står med bilmedicus Bosse Andersson.