Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

”Efter Trumps konstiga uttalanden undrar många vad som händer”

2020-10-13 • 6 min 16 sek

Med tre veckor kvar till presidentvalet ger sig Donald Trump ut på valturné. Här berättar Rolf Porseryd, utrikeskommentator TV4Nyheterna, om staterna där det fortfarande är oklart vem av presidentkandidaterna som kommer att vinna flest röster. ”Många undrar vad som egentligen händer, jag tror det han gör nu är väldigt kontraproduktivt”, säger han om att Trump ger sig ut på valturné, så kort tid efter sin sjukhusvistelse.

Einárs mammas första ord: ”Nils vi älskar dig så mycket”

38 sek

För första gången sedan artisten Einár blev skjuten till döds uttalar sig nu hans mamma. I ett inlägg på Instagram tackar hon för allt stöd till familjen. Inlägget avslutas med orden: ”Nu består tro, hopp, och kärlek, men störst av allt är kärleken. Nils vi älskar dig så mycket”.

Polisens larm: Hinner inte utreda alla skjutningar – ”Enorm frustration”

5 min 16 sek

Hittills i år har 56 personer skadats eller dödats i skjutningar, bara i Stockholms län. Nu larmar polisen att utredarna har svårt att hinna med alla skjutningar. Polisförbundets ordförande Lena Nitz berättar att det skapar frustration bland polisen – och att lösningen på problemet är att de behöver bli fler.