Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Polisen varnar för frityrolja på Gotland

2020-10-19 • 1 min 50 sek

I går hörde polisen av sig till tidningarna på Gotland för att varna allmänheten om misstänkt utsläpp av frityrolja på vägen. En cyklist gick omkull så allvarligt när han ramlade på oljan att personen vårdas på lasarett med skallskada och misstänkt hjärnskakning.

Hon skapade jättesnippan vid Göteborgsoperan: ”Inte den största jag målat”

2 min 49 sek

Muralmålningar brukar väcka debatt – och många kommer nog särskilt ihåg den blå jättesnoppen på Kungsholmen i Stockholm 2018, som väckte stor uppståndelse. Bakom konstverket låg Carolina Falkholt som nu slagit till igen – i Göteborg. Den här gången med en gigantisk jättesnippa utanför Göteborgsoperan.

Avanzas vd om knarkskandalen: ”Några få som förstör för många”

3 min 24 sek

I går kväll rapporterades det om att knarkhundar ska ha hittat droggömmor i banken Avanzas lokaler, och enligt uppgifter till Aftonbladet ska anställda ha tagit droger öppet på arbetsplatsen. Vilken typ av narkotika som har hittats är i nuläget inte känt, men man kommer införa slumpmässiga drogtester för personalen. I studion: Avanzas vd Rikard Josefson.

Dansade utan tröja och blev utkastad - männen fick vara kvar

4 min 11 sek

Elin Nilsson berättar om hur hon i helgen var på nattklubben Trädgår’n och ser hur flera män dansade runt utan t-shirt på dansgolvet. Efter att inte ha mött någon respons från personal, så tänkte hon att det var okej för henne också. Men så var inte fallet- Elin Nilsson blev utsläpad av ordningsvakterna. Det är ju tråkigt att vi inte har samma förutsättningar, säger Nilsson. Vår juridiska expert, Johanna Björkman ger en bild av hur lagen ska tolkas och varför den gör skillnad mellan kvinnor och män.