Ekonomikommentatorn: "Finns risk att SAS kalkyl är lite väl optimistisk"

Vi går djupare in på SAS ekonomiska situation, som är minst sagt knepig, med vår ekonomikommentator, Jens B Nordström.

”Intressant med sex för 50-plussare”

Är kultserien Sex & the City fortfarande relevant, eller har den blivit omodern? Malin Collin kommer att sakna karaktären Samantha för att hon var den som var normbrytande, men hoppas att serieskaparna gör något intressant på temat sex för 50-plussare.

Kvinna avrättad i USA: ”Förmodligen svårt psyksjuk”

För första gången på 67 år har en kvinna avrättats federalt i USA.. Detta efter att hon mördat en gravid kvinna och skurit ut barnet ur magen på henne. ”Förmodligen en svårt psyksjuk människa”, säger Leif GW Persson.

Så hanterar du ditt barns pubertet

Puberteten kan vara en prövande och jobbig period - främst för barnet eller tonåringen men även för föräldrarna. Hur hanterar man den här fasen hos sitt barn utan att vara respektlös och pinsam? Psykologen Martin Forster svarar.

Hockeypampens kram med diktatorn: ”Dubbelt upprörande”

Sportens Mattias Tjernström pratar om veckans sportsnackisar. Bland annat en kram som rör upp känslor, ett ordkrig mellan två hockeytränare och en okänd skridskostjärna som gör succé och vi avslutar även med konstsim.

Så ska Joe Biden ena ett polariserat land

På onsdag svärs Joe Biden in som USA:s 46:e president. Frågorna om vad som kommer att hända framöver i det polariserade landet är många - och med oss för att svara på några av dom är Merrick Tabor, statsvetare på Stockholms universitet.

Behövs 100.000 vaccinationer om dagen – så ligger Sverige till just nu

Före midsommar ska alla svenskar som vill ha erbjudits vaccin mot Covid-19 enligt Sveriges vaccin-samordnare. Vaccinationerna har rullat igång och vi pratar med
Emma Spak, chef hälso- och sjukvård SKR, Anna Gröneberg, medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS), Kungsbacka kommun och Rickard Lundin, talesperson vaccinationsfrågor, region Östergötland.

Musikproducenten Phil Spector är död: ”Hans skamlöshet var en framgång”

Musikproducenten Phil Spector dog igår i sviterna av covid-19. Han är känd för att bland annat ha producerat skivor åt The Beatles och The Ramones, men också för mordet på skådespelaren Lana Clarkson, som han dömdes för. Harvey Philip Spector blev 81 år.Vi har med oss Fredrik Strage som minns producenten.