Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Diego Maradona död: ”Den allra största någonsin”

Fotbollslegendaren Diego Maradona har avlidit, 60 år gammal. ”Han är en av de allra största, och han lämnade ingen oberörd”, säger
Olof Lundh, krönikör Fotbollskanalen. ”Han har visat så många sidor av sig själv, både på och utanför planen, helar Argentina är i sorg”, säger programledaren Anna Brolin.

Anmälde Assange för våldtäkt – tvingades löpa globalt gatlopp av hot och hat

I Kalla Fakta dokumentären "Decennium - i Assanges skugga" berättar de för första gången om händelserna som för alltid förändrat deras liv.
Nicke Nordmark, reporter på Kalla Fakta berättar hur de utsatts för hån och hat från över hela världen. Anna och Sofia hånas öppet i tv-sändningar i bland annat USA.

Kärleken till pizza blev förevigad

Dennis Wallberg, 22, har tatuerat in sin favoritpizzerias logotyp på vaden. Såklart han har fått en egen favoritpizza uppkallad efter sig.

Rysslandsexperten: Det här är det enda som kan rädda Navalnyj

Putin-kritikern Aleksej Navalnyj hann inte mer än visa sitt pass för kontrollanten, på flygplatsen i Moskva på söndagen, innan han greps. Nu ställs han inför rätta för påstådda förskingringsbrott i Ryssland. Uppdiktade anklagelser menar putinkritikerns följare. På måndagen ställdes Navalnyj inför en domstol som beslutade att häkta honom i 30 dagar till. Fram till 15 februari 2021. Rysslandskännaren Joakim von Braun berättar vad som händer nu.

Program från TV4