Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Evelina bor på coronafria ön: "Bara en tidsfråga"

190 av världens 195 länder är drabbade av coronaviruset. Men en av de platser där pandemin hittills inte nått är ön Svalbard, utanför Nordpolen. Svenska Evelina Nohr berättar om hur det är att leva isolerad men skonad från viruset – och oron för att även Svalbard ska bli drabbat.

Skridskoåkaren som blivit superstjärna: ”Jag är lite av en drömmare”

Lägg namnet Nils van der Poel på minnet fram till OS 2022. Van der Poel
blev världsstjärna över natt efter att ha tagit sjunde snabbaste tiden i historien på 10 000 meter och slog därmed flera svenska rekord.
Men träningen tar han chill. Och väljer en helt egen väg till toppen, med bland annat ett två år långt uppehåll från isen.

Björnen Lily föll i strömmen – dramatisk räddning

En lapp på en bod från Eira 4 år hittades av Peabs platschefter Magnus Bäckström och Anders Nilsson jobbade som jobbade med ett renoveringsjobb i Stockholms ström. "Fick kämpa hårt för att få upp nallen Lilly". Här berättar de om räddningsaktionen och om det glädjefyllda återseendet och fick en glad hälsning från nallens ägare Eira i direktsändning.

Sparekonomen: ”Otrolig optimism på börsen just nu”

Börsen har rivstartat i starten av det nya året och svenskarna handlar med aktier som aldrig förr och även bopriserna har stigit rejält. Samtidigt riskerar pandemin att öka de ekonomiska klyftorna här i Sverige. Frida Bratt, sparekonom på Nordnet analyserar läget och vilka konsekvenser vi kan vänta oss av börsrusningen

Anmälde Assange för våldtäkt – tvingades löpa globalt gatlopp av hot och hat

I Kalla Fakta dokumentären "Decennium - i Assanges skugga" berättar de för första gången om händelserna som för alltid förändrat deras liv.
Nicke Nordmark, reporter på Kalla Fakta berättar hur de utsatts för hån och hat från över hela världen. Anna och Sofia hånas öppet i tv-sändningar i bland annat USA.

Program från TV4