Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Jag har dyrt och heligt lovat att inte avslöja frisören: ”Det blev ett gallskrik”

I morse föreslog frisören att en keps eller att vi kanske skulle använda tusch, säger den nyklippte Gunnar Sellberg (C) som ville ha en coronasäker klippning. Men något gick snett. Nu kan jag ju glädja kirunaborna och de i folk i stadshuset i Kiruna. Nu har jag dessutom blivit rikskändis och då får man ju bjuda till, säger Sellberg.

Robert Gustafsson om Palmemordet: “Har varit ganska plågsamt”

Skådespelaren Robert Gustafsson är inte bara aktuell med “Kulfadern” på TV4, han har även slagit i England på BBC med serien “The truth will out”. Förutom det är han mitt uppe i inspelningen av Netflixserien “Den osannolika mördaren” där han spelar Stig Engström, mannen som pekats ut som statsminister Olof Palmes mördare. Han var även i samma område som Olof Palme och mördaren när mordet skedde.

“Drömmen att få knocka en goss-sopran har äntligen slagit in”

Några som fått många hyllningar efter helgens sista deltävling i Melodifestivalen är programledarna. De gjorde en mellanakt som fick en del att vika sig av skratt medan andra nog satte kaffet i halsen.
Med i inslaget: Pernilla Wahlgren, artist och programledare och Per Andersson, komiker och programledare.

Donald Trumps planer efter förlorade presidentvalet

USA:s tidigare president Donald Trump har hållt sitt första tal efter sortin från presidentposten och Vita huset. Och höll dörren på glänt för en comeback om fyra år. Med i inslaget: Stefan Borg, USA-korrespondent TV4Nyheterna.

Här är kommande medaljchanserna i skid-VM

Max Grinndal på TV4Sporten guidar oss vad som väntar i kommande tävlingar i skid-VM i tyska Oberstdorf. Fler kommande händelser I veckan: Prins Oscar fyller fem år, “Fössta tossdan i mass” och coronaanpassat vasalopp.

Nya trenden – flöjtspel i isvak

Att bada isvak är ju den stora trenden i år och detta kommer nå sin pik i morgon då det hålls ett stort digitalt utebadar-event i Skellefteå. I detta event ska det här glada och musikaliska gänget i Falun tävla. Utmaningen är att framföra en musik-akt i en isvak.

SKR om vaccinationstakten: Går nog egentligen inte så långsamt

Regionerna är väl förberedda för att vaccinera mot covid-19 och vaccinmålet kan fortfarande nås, enligt Sveriges Kommuner och Regioner (SKR). Men bristen på vaccin fortsätter att vara ett orosmoln.

Leveranserna avgör här, säger Emma Spak, chef för hälso- och sjukvårdssektionen på SKR.

Henrik utmanar Anna i virala utmaningen

En ny viral challenge där kvinnor sägs krossa män florera just nu i sociala medier. Se hur det gick när Henrik Alsterdal utmanade Anna Brolin...

Program från TV4

Sälen beredd på sportlovsfirarna

Vecka nio börjar sportlovet i Dalarna, Gotland, Stockholm och Västra Götaland. Detta kommer samtidigt som nyheten om att halterna av SARS-Covid-2-viruset, som sedan orsakar covid-19, ökar i avloppsvattnet i Stockholm.
Maria J Holmgren, reporter TV4Nyheterna: ”De känner att de kan hålla avstånd”.