Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Storbritannien startar vaccinering: V-day

2020-12-07 • 7 min 5 sek

Imorgon börjar Storbritannien vaccinera befolkningen mot covid-19 med Pfizers vaccin Morgondagen går därmed till historien som V-day - ett begrepp som myntats av regeringen själva och som anspelar på segern efter andra världskriget.Vaccinet ges i två doser med 21 dagars mellanrum - och dom som prioriteras är nu äldre och vårdpersonal
om allt går som planerat så förväntar sig regeringen att smittkurvan i Storbritannien går ner lagom till nyår. Lottie Cronestrand, reporter TV4-Nyheterna är på plats i London berättar om hur vaccinationscentraler byggs upp och hur de prioriterar i startfasen.

Ledin gör jubileumskonsert – skänker alla intäkter till välgörenhet: ”En win-win”

10 min 9 sek

Tomas Ledin fyller 70 år i början av nästa år och firar samtidigt 50 år som artist. Han firar genom en stor konsert på på Avicii arena med namnet ”Ledin 70 – en helkväll med gästartister”. Intäkterna från konserten kommer Tomas att donera till tre olika välgörenhetsorganisationer som han stöttat genom åren. I Efter fem berättar han om den långa karriären, och varför han tycker att musiken är viktigare än uppmärksamheten.