Början på sidans innehåll

Thérese Lindgren tipsar om struktur i sin nya bok

2020-12-09 • 3 min 52 sek

Det är inte alltid enkelt att planera, organisera och sen förstås lyckas utföra det man vill få gjort under en dag, samtidigt som man håller välmåendet på topp. Vissa gör långa listor, andra tycker att listor skapar stress. Influencern Thérese Lindgren har i alla fall en fungerande metod som hon gärna delar med sig av i sin nya bok "Mitt bästa år”.

Pappa och dotter Sarri spelar i Lassemajas detektivbyrå: ”Jättekul”

7 min 56 sek

I dag har den andra säsongen av serien om Lasse-Majas detektivbyrå premiär på CMore. Vi får återigen följa detektiverna Lasse och Maja som hjälper polismästaren att lösa mysterier i den lilla staden Valleby. Det är Ellen Sarri Littorin som spelar Maja – och hennes pappa Olle Sarri har också en roll i den här säsongen. De berättar om hur det är att skådespela mot varandra och vad vi kan förvänta oss av den nya säsongen!

Afghanistan: Fattiga familjer tvingas sälja sina döttrar

8 min 18 sek

Situationen för befolkningen i Afghanistan blir allt mer akut, och efter talibanernas intåg är det kvinnor som är särskilt utsatta. TV4 Nyheternas mellanösternkorrespondent Terese Cristiansson har nyligen besökt ett flyktingläger i staden Herat. Där är fattigdomen så pass allvarlig att familjer tvingas sälja sina döttrar. Terese Cristiansson har även träffat Sotodah kämpar för flickors rättigheter.