Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Edward Bloms bästa karantäntips efter nio månader som isolerad

2020-12-14 • 6 min 42 sek

Den folkäre gastronomen Edward Blom har suttit isolerad tillsammans med sin familj i nio månader på grund av pandemin. I förra veckan skrev Edward Blom en text om livet I karrantän som fick stor spridning. Idag ger han sina bästa tips för att klara livet som isolerad.

Daniel Kindberg friad för ekobrott i hovrätten

4 min 10 sek

Östersunds FK:s tidigare ordförande Daniel Kindberg frias i hovrätten. För två år sedan fälldes han i tingsrätten och dömdes till tre års fängelse för grov trolöshet mot huvudman och grovt bokföringsbrott. Fotbollsklubben Östersund nådde stora sportsliga framgångar under 10-talet vilka har varit omdiskuterade efter Kindbergs första dom. – Visst finns det besvärande omständigheter men de är förklarade i rätten, säger Daniel Kindberg om domen.

Alec Baldwin talar ut om skjutningen ”Jag avfyrade aldrig vapnet”

3 min 27 sek

Skådespelaren Alec Baldwin har för första gången intervjuats efter den uppmärksammade dödskjutningen under inspelningen av filmen ”Rust” i oktober. Han höll i vapnet när fotografen Halyna Hutchins dog och regissören Joel Souza skadades. I intervjun med amerikanska ABC säger han bland annat att han inte avfyrade vapnet. Journalisten Adrinna Pavlica rapporterar om att intervjun har mött stor kritik i USA.– Kritiken mot ABC är att man har gjort den som en dokumentärfilm med dramatisk musik, säger hon.