RFSU vill bryta tabut kring äldre och sex: "Sexualiteten kan leva hela livet"

Att sexlusten kan minska med åldern, betyder det inte att den försvinner helt och att det drabbar alla. Det menar RFSU, som nu är aktuell med en informationsfilm om äldre, sex och relationer tillsammans med en rad pensionärsorganisationer. Suzann Larsdotter, sexolog från RFSU, berättar om tabut kring äldres sexualitet och ger handfasta råd om sexleksaker.

Antikvitetsskola med Li Pamp - ”Sverige gjorde succé i Paris 1925”

Intresset för antikviteter har ökat under den senaste tiden och nu är det premiär för Nyhetsmorgons antikvitetsskola med antikexperten Li Pamp. I dag pratar hon om världsutställningen i Paris 1925 då svensk och skandinaviskt design prisades och sattes på designkartan och uttrycket Swedish Grace myntades.

Obama och Springsteen poddar ihop - "Bjuder på sig själva"

En av veckans stora snackisar är att den tidigare amerikanske presidenten Barack Obama har startat podd tillsamman med rockstjärnan Bruce Springsteen. Den något oväntade podduon har blivit en stor snackis i USA.
Stefan Borg, USA-korrespondent: ”En del har höjt på ögonbrynen”.

Tipsen som räddar sportlovet

Sportlovsveckorna är i full gång och många hoppas på utelek i snö och skidbackar, men ibland sätter vädret stopp och det blir inomhusaktiviteter på schemat istället. Men vad ska man hitta på då? Svaret på den frågan har vår prylexpert Åsa Wallenrud!