Början på sidans innehåll

Måns Zelmerlöw och Per Andersson gör show online: "En interaktiv kväll med oss"

2020-12-16 • 7 min 59 sek

Per Andersson och Måns Zelmerlöw hade hunnit göra sin julshow "Tomten och Bocken" på Hamburger Börs i Stockholm i två helger. Men efter nya coronarestriktioner och inställda föreställningar löser de showen med ett specialevent på nätet ikväll. Se intervjun med duon här – där Per också ringer in julen!

Nya restriktioner kan införas nästa vecka – vilka fungerar?

6 min 38 sek

Nästa vecka kan nya coronarestriktioner komma att införas i Sverige, det meddelade regeringen och Folkhälsomyndigheten under en presskonferens på torsdagen. Men vad kan det röra sig om för restriktioner? Och vilka ger egentligen effekt? Karin Modig, docent i epidemiologi Karolinska institutet, reder ut.

Munskydd på för SAS-resenärer

44 sek

Den ökade smittspridningen börjar göra sig påtaglig – de som flyger med SAS måste snart sätta på sig munskydd. TV4 Nyheternas Matilda Boza säger att det gäller resenärer inom Skandinavien från och med söndag.

Här är programledarnas mest spelade låtar på Spotify

1 min 24 sek

En snackis de senaste dagarna är Spotifys tjänst där du kan se vilka låtar och artister du spelat mest under år 2021. Soraya, Anders, Matilda och Madeleine avslöjar vilka som är deras mest spelade låtar och artister.