Början på sidans innehåll

Nyhetsmorgons julkalender: Lucka 19 – Steffo Törnquist

2020-12-19 • 2 min 3 sek

Bakom lucka 19 gömmer sig Steffo som bjuder på egengjorda snapsar.

Nya restriktioner kan införas nästa vecka – vilka fungerar?

6 min 38 sek

Nästa vecka kan nya coronarestriktioner komma att införas i Sverige, det meddelade regeringen och Folkhälsomyndigheten under en presskonferens på torsdagen. Men vad kan det röra sig om för restriktioner? Och vilka ger egentligen effekt? Karin Modig, docent i epidemiologi Karolinska institutet, reder ut.

Munskydd på för SAS-resenärer

44 sek

Den ökade smittspridningen börjar göra sig påtaglig – de som flyger med SAS måste snart sätta på sig munskydd. TV4 Nyheternas Matilda Boza säger att det gäller resenärer inom Skandinavien från och med söndag.

Här är programledarnas mest spelade låtar på Spotify

1 min 24 sek

En snackis de senaste dagarna är Spotifys tjänst där du kan se vilka låtar och artister du spelat mest under år 2021. Soraya, Anders, Matilda och Madeleine avslöjar vilka som är deras mest spelade låtar och artister.

Trumps namn dyker upp i Epstein-rättegången

3 min 58 sek

Just nu pågår en av de mest bevakade rättegångarna i USAs historia när societetskvinnan Ghislaine Maxwell, som misstänks för inblandning i sexbrottshärvan kring miljardären Jeffrey Epstein ställs inför rätta. Maxwell är misstänkt för att ha deltagit i övergrepp och försett Epstein med unga flickor, men hon nekar till anklagelserna. Dessutom har Donald Trumps namn dykt upp i rättegången, men han är inte misstänkt för något brott, säger Stefan Borg, USA-korrespondent TV4 Nyheterna.