”Har planerat hans begravning” – Anna är mamma till en son med missbruksproblem

Hur är det att varje gång ens telefon ringer vara rädd att något hänt ens barn. Eller ännu värre att ens barn inte lever längre?
Det är en oro som Anna Bergfors levt med under väldigt många år. Hon är mamma till en vuxen son som lever med missbruk och beroendeproblematik och i boken "Jag har inga ord kvar" beskriver hon sina tankar om skuld, skam och rädsla.

Därför ska du pensionsspara

”Förstår att det kan kännas långt bort, det är ju att spara åt en annan person” säger Andra Farhad. vd Börshajen, som ger sina bästa tips gällande pensionssparande.

Stockholm Pride 2021 drar igång – detta händer i veckan

Idag drar Stockholm Pride igång och temat är "Nyckeln till frihet". Liksom förra året blir det ingen vanlig festival i år och inget pridetåg genom stan, men det kommer finnas fysiska evenemang. Vix Herjeryd, ordförande Stockholm Pride, går igenom vad vi kan förvänta oss av Pride-veckan.

Ryktet: Vaccinera dig och bli utkastad

Många asylsökande vågar inte vaccinera sig av rädsla att bli utvisade. Agneta Romin, ordförande för Flyktingruppen Falun och Anders Tegnell, statepidemiolog, om vad som hänt.

Så blir fysisk aktivitet roligt för barnen

Att barn är stillsittande är ett större problem än någonsin. Personlig tränare Mårten Nylén hänger i studion med barnen Livia, Leah och John hur man blandar lek och träning på ett kul sätt.