Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Publikfritt – men nioåriga supportern trummar på: ”Fått tre skavsår”

Anton Sandström är supporter till BC Luleå och låter inte favoritlaget spela under tystnad. Pappa Per berättar att ”laget tycker att det är fantastiskt”.

Björnen Lily föll i strömmen – dramatisk räddning

En lapp på en bod från Eira 4 år hittades av Peabs platschefter Magnus Bäckström och Anders Nilsson jobbade som jobbade med ett renoveringsjobb i Stockholms ström. "Fick kämpa hårt för att få upp nallen Lilly". Här berättar de om räddningsaktionen och om det glädjefyllda återseendet och fick en glad hälsning från nallens ägare Eira i direktsändning.

Anmälde Assange för våldtäkt – tvingades löpa globalt gatlopp av hot och hat

I Kalla Fakta dokumentären "Decennium - i Assanges skugga" berättar de för första gången om händelserna som för alltid förändrat deras liv.
Nicke Nordmark, reporter på Kalla Fakta berättar hur de utsatts för hån och hat från över hela världen. Anna och Sofia hånas öppet i tv-sändningar i bland annat USA.

Rysslandsexperten: Det här är det enda som kan rädda Navalnyj

Putin-kritikern Aleksej Navalnyj hann inte mer än visa sitt pass för kontrollanten, på flygplatsen i Moskva på söndagen, innan han greps. Nu ställs han inför rätta för påstådda förskingringsbrott i Ryssland. Uppdiktade anklagelser menar putinkritikerns följare. På måndagen ställdes Navalnyj inför en domstol som beslutade att häkta honom i 30 dagar till. Fram till 15 februari 2021. Rysslandskännaren Joakim von Braun berättar vad som händer nu.

Program från TV4

Snösnoppen är tillbaka

Sverigesvepet uppmärksammar jättepenisen som för femte året på raken står och väcker uppmärksamhet i en rondell strax utanför Borås. Men vem som står bakom den ståndaktige snöskulpturen är alltjämt höljt i dunkel.

Turistländer hoppas på vaccinpass i EU: ”Resebranschen är rent desperat”

När vaccinationerna nu kommit igång så finns förhoppningar om ett särskilt vaccin-pass. EU-minister Hans Dahlgren (S) berättar om frågan om vaccinpass ska diskuteras på kvällens EU-toppmöte. Resebranchen skriker efter lättnader, säger Per J Andersson, resetidningen Vagabond. Men Mikael Sandlund, ordf. i Svenska Läkaresällskapets delegation för medicinsk etik, varnar svenska läkarsällskapet för risker med ett vaccinpass.