Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

”Världens längsta Vasalopp” – Måns Möller ska åka 10 Vasalopp på 10 dagar

Ett stycke svensk idrottshistoria är på väg att skrivas och det går under rubriken "Världens längsta Vasalopp". Komikern Måns Möller ska nämligen försöka åka tio Vasalopp på tio dagar – och den planerade starten är på fredag. Detta gör han för att samla in pengar till stiftelsen som är döpt efter sonen Viggo, till stöd för att barn med neuropsykiatriska funktionsvariationer ska få tillgång till idrott. Men är detta fysiskt möjligt, och hur förbereder han sig? Måns Möller gästar oss för att svara på de många frågorna.

Patrik om viktiga tatueringen: ”Positivt men aggressivt”

Musikern Patrik Arve är kvällens gäst i Efter fem. Förutom kärleken till musiken så är han sedan 1978 förälskad i sporten discgolf. Och även om det är tråkigt så har det ändå blivit några tatueringar som han gjort på sig själv.

22-åringen i Vetlanda häktad i dag – nekar till brott

I dag häktades den 22-årige mannen för försök till mord i sju fall. Mannen gick till attack med kniv mot flera personer, varav flera vårdas med allvarliga, men inte livshotande, skador på sjukhus. I Vetlanda finns vår reporter Johan Håkansson som var på plats i rättssalen.

Martin köpte ägg i butik – kläckte kycklingar hemma

Hönsuppfödaren Martin Koc från Göteborg köpte en kartong ägg och en inkubator i februari. Tre veckor senare hände något han inte väntade sig: två söta små kycklingar kläcktes – och de fick namnet Jonny och Conny.

Masen Gustaf får ny chans efter kransdrama i Tjejvasan

Det uppstod stor förvirring under Tjejvasan i förra veckan. Lina Korsgren var först över mållinjen och fick snabbt segerkransen runt halsen. Men någon minut senare tvingades hon ta av sig den och ge den till tvåan Britta Johansson Norgren. Kransen skulle byta ägare en gång till innan dramat var över. Mitt i all förvirring var kransmasen Gustaf Berglund.

Hetaste världstrenderna i hemmaträning

Hemmaträningen har ökat under coronapandemin. Träningsexperten Sabina Dufberg visar vad som är populärast inom hemmaträning runtom i världen och ger tips på hur man ska inspirera sig själv till att röra på sig hemma.
Sabina Dufberg, träningsexpert: ”Ställ lite lägre krav på dig själv. Om du inte gillar att jogga - dansa istället”.

Program från TV4