Digital ekonomi: Så lär du barnen om pengar utan kontanter

Hur ska man egentligen lära sina barn om pengar nu när vi knappt använder kontanter längre? Och hur mycket i vecko- eller månadspeng bör barn få i olika åldrar? Det är frågor som många föräldrar ställer sig just nu. Framför allt då många barn kanske inte är mogna nog att äga ett eget bankkort. Sparekonomen Frida Bratt är på plats och förklarar problemen med att lära mindre barn om pengars värde när de inte längre har dem i handen.

Bakslag för våren "Stormen Evert är på väg"

Tyvärr får vi vänta ett tag tills det börjar kännas som vår på riktigt. Det förklarar TV4:s meteorolog Lasse Rydqvist som varnarför ett till bakslag i värdet att vänta på torsdag.

Här är Sveriges roligaste barn: ”Feel good-klipp"

Förra söndagen visade vi tre klipp från Instagramkontot Sveriges roligaste barn som följarna kunde rösta på. De var klipp med temat Sveriges roligaste syskon. Idag berättar och visar Sebastian, grundare av Instagramkontot @sverigesroligaste barn, vilka barnklipp som är Sveriges roligaste och varför.

Hundratals kvinnor gömmer sig från farliga ex: "Lever i fängelse utan galler"

Att tvingas bryta kontakten med alla och lämna allt man har. Det är verkligheten för 800 svenska kvinnor som flytt från våldsamma relationer och lever gömda med skyddade personuppgifter. För ett år sedan gick några av de här kvinnorna samman och startade en underjordisk motreaktion - nätverket Gömda kvinnor. Av säkerhetsskäl kan de här kvinnorna inte komma själva men vi istället gästas vi av Kerstin Weigl, journalist som följt deras arbete sedan start och Jenny Westerstrand, ordförande ROKS.

New romantic – Jan Gradvall om 80-talets guldålder för brittisk musik

1975-1985 var en guldålder för den brittiska artistfloden. Lika stark som 60-talet. Band som Eurythmics, Culture Club, Sade, Duran Duran och David Bowie ägde listorna runt om i världen. Musikjournalisten Jan Gradvall tar oss tillbaka till eran för 40 år sedan då genren new romantic tog över världen.

Rolf Lassgård om nya säsongen av ”Jägarna”

Hela 25 år har gått sedan vi för första gången fick se skådespelaren Rolf Lassgård i rollen som Erik Bäckström i succéfilmen Jägarna. Filmen fick kultstatus och det har även blivit till en tv-serie. Ikväll har säsong två av serien premiär och Rolf Lassgård besöker oss för att berätta om 25 år med Jägarna.