Höjdpunkter: Djurgården höll undan och besegrade Brynäs

Hamsik välkomnades av hundratals supportrar

IFK Göteborgs kommande jättevärvning Marek Hamsik anlände på Landvetter flygplats på söndagskvällen. Det var inget coronaanpassat välkomnande. Hundratals entusiastiska och sjungande Blåvitt-supportrar hade samlats för att ta emot den slovakiske landslagsstjärnan.

Guld till Duplantis

Armand Duplantis tog som väntat hem stavhoppsguldet under inomhus-EM i Torun på söndagskvällen.

Kaosscener när VM avslutades

Det var kaotiska scener i Oberstdorf under dagens femmil. Johannes Hösflot Kläbo diskades och fråntogs guldet efter en omdiskuterad incident med ryssen Alexander Bolsjunov på upploppet.

Frida Karlsson i smärtor efter bronset

Frida Karlsson spurtade hem bronset före Ebba Andersson på damernas tremil trots ett fall med milen kvar. Men i målfållan skrek 21-åringen av smärta samtidigt som hon tog sig för armen.

Svenskt stafettfiasko efter vallamiss

Det svenska damstafettlaget var långt från medaljerna efter att vallateamet missbedömt förhållandena på de klassiska sträckorna rejält.

Sveriges spelplatser i EM kan flyttas

Sverige är tänkt att spela sina matcher i Bilbao i Spanien och i Irlands huvudstad Dublin. Men nu rapporterar nyhetsbyrån AP att de städerna, samt matcherna på Hampden Park i Glasgow riskerar att tappa sina värdskap.

Match flyttades efter hot mot vaktmästare

Väsby i hockeyallsvenskan skulle ta emot Södertälje på hemmaplan i Renew Arena, men bara timmar innan stängdes hallen och matchen tvingades flytta till Södertälje. Detta efter att vaktmästare som arbetar i anläggningen blivit utsatta för bland annat hot och misshandel.

Isaks målsvit bruten mot Real Madrid

Alexander Isaks sex matcher lång målsvit i den spanska ligan bröts på tisdagskvällen. Isaks Real Sociedad spelade oavgjort borta mot Real Madrid.

Möt supervallaren bakom VM-succén

Jonna Sundling är något oväntat VM-drottning i Oberstdorf med två guld hittills. Bakom framgångarna finns supervallaren Perry Olsson.

Fiasko för Malmö – ute ur cupen

Malmö FF är utslaget ur svenska cupen. Regerande svenska mästaren förlorade måstematchen borta mot GAIS och står därmed på noll poäng med en match kvar av gruppspelet.

Önerud om cancern: "Som en dödsom"

För drygt ett år sedan drabbades Simon Önerud av hudcancer. Nu berättar HV71:s lagkapten för första gången om den tuffa perioden.

Asllani närmar sig comeback

Efter hjärnskakningen för två veckor sedan är Kosovare Asllani på bättringsvägen. Real-Madrid-stjärnan är med på landslagslägret på Malta och hoppas på att vara redo för spel inom kort.

Sportåret 2020

2020 var ett märkligt år. Inte minst för idrotten. Vi har låtit våra profiler minnas tillbaka. Vad minns man från idrottsåret.

Mattias Tjernström om Zlatans återkomst i landslaget

Är Zlatan klar för landslaget? Går man på uppgifterna från sajten Fotbolldirekt strämmer det att Ibrahimović är klar för återkomst, och väntas därmed göra comeback till VM-kvalet den 25 mars. Men hur säker kan man vara på dessa uppgifter, när varken Fotbollsförbundet eller Janne Andersson har kommenterat uppgifterna. TV4 Sports Mattias Tjernström förklarar vad vi kan förvänta oss.