Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Hanna Hedlund klar för Let’s dance 2021: ”Känns helt overkligt”

Nu är det klart att även artisten Hanna Hedlund kommer att få dansa sig igenom våren.
– Har alltid tänkt att jag inte skulle våga vara med. Men jag har hela tiden velat. När jag fick frågan tackade jag först nej, men ångrade mig. Nu vågar jag, säger Hedlund.

Patrik om viktiga tatueringen: ”Positivt men aggressivt”

Musikern Patrik Arve är kvällens gäst i Efter fem. Förutom kärleken till musiken så är han sedan 1978 förälskad i sporten discgolf. Och även om det är tråkigt så har det ändå blivit några tatueringar som han gjort på sig själv.

22-åringen i Vetlanda häktad i dag – nekar till brott

I dag häktades den 22-årige mannen för försök till mord i sju fall. Mannen gick till attack med kniv mot flera personer, varav flera vårdas med allvarliga, men inte livshotande, skador på sjukhus. I Vetlanda finns vår reporter Johan Håkansson som var på plats i rättssalen.

Martin köpte ägg i butik – kläckte kycklingar hemma

Hönsuppfödaren Martin Koc från Göteborg köpte en kartong ägg och en inkubator i februari. Tre veckor senare hände något han inte väntade sig: två söta små kycklingar kläcktes – och de fick namnet Jonny och Conny.

Masen Gustaf får ny chans efter kransdrama i Tjejvasan

Det uppstod stor förvirring under Tjejvasan i förra veckan. Lina Korsgren var först över mållinjen och fick snabbt segerkransen runt halsen. Men någon minut senare tvingades hon ta av sig den och ge den till tvåan Britta Johansson Norgren. Kransen skulle byta ägare en gång till innan dramat var över. Mitt i all förvirring var kransmasen Gustaf Berglund.

Hetaste världstrenderna i hemmaträning

Hemmaträningen har ökat under coronapandemin. Träningsexperten Sabina Dufberg visar vad som är populärast inom hemmaträning runtom i världen och ger tips på hur man ska inspirera sig själv till att röra på sig hemma.
Sabina Dufberg, träningsexpert: ”Ställ lite lägre krav på dig själv. Om du inte gillar att jogga - dansa istället”.

Program från TV4