Början på sidans innehåll

Juristbyrå toppar Svarta listan: "Flög privatplan och fakturerade kunderna"

2021-02-24 • 2 min 11 sek

En juristbyrå som är inriktad på arbetsrätt toppar konsumenttidningen Råd och Röns föga smickrande topplista över företag som inte om inte följer rekommendationerna från Allmänna reklamationsnämnden, ARN. Bland annat har byrån flugit med privatplan och fakturerat kunderna berättar Daniel Kjellberg, chefredaktör Råd & Rön. "Ovanligt att det här företaget toppar listan, brukar vara lågprisföretag som Ryan Air" säger Daniel i Nyhetsmorgon.

Hon levde med en narcissist: ”Pendlade mellan värme och iskyla”

13 min

Martina Skowronska hade under tre år en relation med en man som långsamt bröt ner henne. Hon pusslade ihop hans beteendemönster, insåg att hon var psykiskt misshandlad, och började misstänka att han mannen i fråga var narcissist. Trots att hon såg varningsflaggor var det svårt att lämna honom. Monica Emanell, psykolog och psykoterapeut, berättar om varningssignalerna och varför det är så svårt att bryta med personer som har drag av narcissism. ”De pendlar mellan att kritisera och kärleksbomba, det blir enormt påfrestande psykiskt att få ett grepp om situationen”, säger hon.

Gradvall om Einárs musikvideo: ”Bara de unga lyssnarna ser signalerna”

8 min 14 sek

Artisten Einár blev bara 19 år. Trots att han var tonåring hann han med att producera mycket musik, via egna kanaler. Här berättar musikjournalisten Jan Gradvall om vad det var som gjorde Einár unik. ”Ska man vara krass är det innehållet i texterna. Det är en romantisering av gangstervärlden som många yngre tyckte var kittlande”, säger han.